Mexicaanse Gevulde Kiptaco’s

Mexicaanse Gevulde Kiptaco’s

Mexicaanse Gevulde Kiptaco's
Op vrijdag kook ik meestal uit zo’n Allerhande box die ik bij de Albert Heijn haal. Er zijn ook andere supermarkten die dit soort boxen in het assortiment hebben zoals Plus Supermarkt. Bij ons in Veenendaal is er geen Plus meer, maar wel in Maarn. Daar was ik vrijdag in buurt. Ik was nieuwsgierig wat de Hello Fresh box bij Plus inhield. Ik ken de Hello Fresh box al wel via het thuisbezorg-principe maar vanuit een supermarkt nog niet. Bij deze Plus had ik keuze uit twee boxen, een vlees- of visbox. Er is nog een derde box, de vegetarische box. Die was er niet in Maarn. Met vis hoef ik niet echt thuis te komen, dus dan de vleesbox met taco’s. Wat opviel in vergelijk met de Allerhande box? Dit was allemaal afgepast en op alle ingrediënten in een doosje, blikje of zakje stond het Hello Fresh logo. Voor herhaling vatbaar? Als ik de buurt van een Plus ben wel. De prijs is ook leuk, 9,95 voor een maaltijd voor 2.

Ingrediënten: Hello Fresh box (6 tacoschelpen, 200 gram Mexicaans gekruid kipgehakt, 1 ui, 1 groene peper, 1 groene paprika, Mexicaanse kruiden, 1 blikje tomatenpuree, 2 tomaten, 1 pak rode kidneybonen, geraspte cheddar cheese, zure room), 2 eetlepels balsamico azijn,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de tacoschelpen in een paar minuten bruin. Bak het Mexicaans gekruid kipgehakt bruin en rul. Voeg 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakte groene peper (zonder zaadjes), 1 gesneden groene paprika en het zakje Mexicaanse kruiden toe. Roerbak tot de ui zacht is. Voeg 1 blikje tomatenpuree, 2 in blokjes gesneden tomaten en 1 pakje rode kidneybonen toe. Breng op smaak met 2 eetlepels balsamico azijn. Warm het geheel 10 minuten door. Schep dit in de tacoschelpen. Verdeel er op je bord de geraspte cheddar cheese en zure room over . Eet smakelijk!

(30 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top