Tomaten-risotto met Spinazie en Chorizo

Tomaten-risotto met Spinazie en Chorizo

Tomaten-risotto met Spinazie en Chorizo
Let op, bij de ingrediënten staat de inhoud van de Allerhande Box. In het recept zie je dat je niet alles gebruikt. Zo houd je 1/2 blik tomaatblokjes, 1/2 chorizoworst en 2/3 pakje witte kaas over. Als tip geeft de receptenkaart mee dat je dit kan gebruiken door een salade.

Ingrediënten: 1 Allerhande Box voor Tomaten-risotto met chorizo & spinazie (1 kippenbouillonblokje, 1 ui, 1 teentje knoflook, 150 gram risotto rijst, 1 blik tomaatblokjes, 1 chorizoworst, 200 gram spinazie, 1 pakje witte kaas),

Aantal personen: 2

Maak van 1 kippenbouillonblokje en heet water 1 liter bouillon. Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Bak 1 minuut mee. Voeg vervolgens de risotto toe. Roerbak 3 minuten mee. Voeg 1/2 blik tomaatblokjes toe. Roer goed door. Voeg dan geleidelijk ongeveer 1 liter bouillon toe. Blijf af en toe roeren. Bak ondertussen in een andere pan 1/2 in plakjes gesneden chorizoworst knapperig. Schep uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Roerbak in het overgebleven vet 200 gram spinazie tot het is geslonken. Roer 1/3 van het pakje witte kaas door de risotto, wanneer de risotto gaar is. Laat de witte kaas smelten. Serveer de risotto met spinazie en chorizo. Eet smakelijk.

0
(151 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top