Quiche met Courgette, Paprika en Gerookte Kip

Quiche met Courgette, Paprika en Gerookte Kip

Quiche met Courgette, Paprika en Gerookte Kip
Ingrediënten: 1 theelepel sambal, 2 teentjes knoflook, 1 courgette, 1 rode paprika, 150 gram champignons, Provençaalse kruiden, 4 eieren, melk, peper, scheutje melk, hartig taart deeg, 1 gerookte kip, geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 1 theelepel sambal met 2 teentjes knoflook tot het lekker ruikt. Bak 1 in blokjes gesneden courgette met 1 gesneden paprika en 150 gram in plakjes gesneden champignons tot de groenten klaar zijn. Breng op smaak met Provençaalse kruiden. Laat de groente afkoelen, Klop 4 eieren luchtig. Voeg peper en een scheutje melk toe. Bekleed een quichevorm met het hartige taart deeg. Prik gaatjes in de bodem van het deeg. Schep de groenten in de quichevorm. Verdeel er 1 in blokjes gesneden gerookte kip toe. Giet het eiermengsel erover. Strooi geraspte kaas over het geheel. Zet de quichevorm ongeveer 45 minuten in de oven. Eet smakelijk!

0
(30 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top