Homemade Wok-to-go Noodles

Homemade Wok-to-go Noodles

Homemade Wok-to-go Noodles
We wilden een keer noodles maken zoals het gedaan wordt bij een wok-to-go of wokrestaurant. Eerst alles even in het kokend water hangen. Daarna alles in een loeihete wok met een woksaus en knoflook. Een zeefmandje voor de groente en het vlees had ik ergens achter in een keukenkastje liggen. Ergens had ik ook nog een woksaus staan, ik had roedjak manis, maar een andere woksaus is ook prima. Bij een wokrestaurant heb je toch ook keuze uit sauzen? Op deze manier gaan we het in ieder geval vaker doen.

Ingrediƫnten: 1 ui, 1/2 paprika, 100 gram peultjes, 100 gram champignons, 2 biefstuk, roedjak manis saus, 2 teentjes knoflook, noodles,

Aantal personen: 2

Snijd 1 ui in ringen, 1/2 paprika in reepjes en 100 gram peultjes door de lengte. Snijd 2 biefstuk in reepjes. Verdeel de groenten en biefstuk in twee porties. Zet een grote pan met water op en wacht tot het water kookt. Zet ook een wok met olie op met roedjak manis saus en knoflook. Doe 1 portie groenten en biefstuk in de zeef. Hang de zeef een paar minuten in het kokende water. Laat het even uitlekken en doe daarna in de hete wok met woksaus en knoflook. Doe in de zeef een portie noodles en laat dit in een minuut gaar koken. Doe dit bij de groenten en biefstuk in de wok en wok even mee. Schep uit de pan en doe op een bord. Doe vervolgens weer nieuwe woksaus en knoflook in de wok en vervolg met de tweede portie. Eet smakelijk!

0
(119 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top