Flammküchen met Katenspek, Champignons en Rucola

Flammküchen met Katenspek, Champignons en Rucola

Flammküchen met Katenspek, Champignons en Rucola
Jammer genoeg was er geen flammküchendeeg meer bij Jumbo, dan maar pizzadeeg dun uitrollen. Gaat ook prima.

Ingrediënten: 65 gram katenspek, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 150 gram champignons, pizzadeeg, 100 ml crème fraîche, peper, rucola,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 65 gram katenspek knapperig. Schep uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Bak 1 gesnipperde ui en 2 fijngehakte teentjes knoflook in hete boter tot de ui goudbruin is. Voeg 150 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Laat dit even afkoelen.

Rol het deeg dun uit. Leg op een bakplaat bekleed met bakpapier. Besmeer het deeg met crème fraîche. Verdeel het katenspek, ui en champignons er over. Kruid met wat peper. Zet de bakplaat ongeveer 10 tot 15 minuten in de voor verwarmde oven. Doe er op je bord rucola bij. Eet smakelijk!

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top