Pasta Chorizo, Courgette en Paprika

Pasta Chorizo, Courgette en Paprika

Pasta Chorizo, Courgette en Paprika
Ingrediënten: pasta, 1 ui, 100 gram chorizo, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 gele paprika, 1 courgette, 1 blik tomaatblokjes, Italiaanse kruiden, 100 ml crème fraîche, kaas, basilicum,

Aantal personen: 2

Kook de pasta zoals je gewend bent. Bak 1 gesnipperde ui met 100 gram in reepjes gesneden chorizo, 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden paprika en 1 in blokjes gesneden courgette toe. Bak 5 minuten mee. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes en Italiaanse kruiden toe. Warm even door. Voeg vervolgens 100 ml crème fraîche toe. Laat de crème fraîche smelten door de saus. Serveer met de pasta, kaas en basilicum. Eet smakelijk!

1
(83 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top