Taco’s met Gemarineerde Kalkoen en Bonensalade

Taco’s met Gemarineerde Kalkoen en Bonensalade

Taco's met Gemarineerde Kalkoen en Bonensalade
Het is weer vrijdag, tijd om weer een Allerhande box te proberen. Deze keer heb ik een box met een taco-maaltijd meegenomen. Bij het lezen van het recept twijfelde ik wel over de bonensalade. Die hoefde niet warm gemaakt te worden. Dat hebben we dus gewoon gevolgd. Smaak was weer erg lekker.

Ingrediënten: 1 Allerhande Box voor Taco’s met gemarineerde kalkoen en bonensalade (6 tacoschelpen, 1 blikje crispy maïs, 1 blikje chilibonen, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 3 eetlepels barbecuesaus, koriander, 2 kalkoenfiletschnitzels, 1 zakje picadillokruiden) olie,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de taco’s ongeveer 5 minuten in de voorverwarmde oven. Meng 1 blikje uitgelekt crispy maïs met 1 blikje chilibonen (niet uitgelekt, 1 in blokjes gesneden rode paprika, 1 in blokjes gesneden gele paprika, 3 eetlepels barbecuesaus, fijngehakte koriander (naar smaak). Zet even in de koelkast. Men 1 1/2 eetlepel olie met het zakje picadillokruiden. Meng in deze marinade 2 in reepjes gesneden kalkoenfiletschnitzels. Bak de kalkoen bruin in hete olie. Vul de schelpen met de bonensalade en kalkoenreepjes. Eet smakelijk!

ps. verwarm de taco’s niet in de Airfryer, dat gaat echt verschrikkelijk walmen

0
(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top