Pasta met Andijvie, Paprika en Ricotta

Pasta met Andijvie, Paprika en Ricotta

Pasta met Andijvie, Paprika en Ricotta
Dit recept was niet zo’n succes bij ons, het was te doen maar meer ook niet. Misschien de volgende keer wat anders dan ricotta gebruiken in de saus.

Ingrediënten: spaghetti, 75 gram chorizo, 1 kipfilet, 1 paprika, 1 tomaat, 2 teentjes knoflook, 200 gram andijvie, 100 gram ricotta, zout, peper,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 75 gram chorizo en 1 in blokjes gesneden kipfilet tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 in blokjes gesneden paprika, 1 in blokjes gesneden tomaat en 2 fijngehakte teentjes knoflook toe. Roerbak een paar minuten. Voeg 200 gram andijvie toe. Laat de andijvie slinken. Voeg 100 gram ricotta toe. Warm even mee. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk.

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top