Bagel Burger

Bagel Burger

Bagel Burger
Michel had zin in hamburgers. Dat gaan we dan maken, maar dan wel met gehakt en geen hamburgers zo uit een pak. De kruiding was prima gelukt. Zonder saus was het gewoon al super lekker. We hebben dan ook geen mayonaise, curry of tomatenketchup gebruikt.

Ingrediënten: 350 gram gehakt, 1 ei, 1 theelepel sambal, kerriepoeder, paprikapoeder, knoflookpoeder, uienpoeder, paneermeel, 2 bagels (afbak) 8 plakjes rauwe ham, ui, cheddar cheese, sla, tomaat, komkommer, augurk,

Aantal personen: 2

Meng 350 gram gehakt met 1 ei, 1 theelepel sambal, kerriepoeder, paprikapoeder, knoflookpoeder, uienpoeder en paneermeel. Maak er 4 burgers van. Leg de burgers even in de koelkast. Bak 2 bagels af in de oven of Airfryer. Bak 8 plakjes rauwe ham knapperig. Schep uit de pan. Bak de burgers bruin in de hete boter. Doe de ui er bij en bak even mee. Leg cheddar cheese op de burgers en laat de cheddar smelten. Beleg ondertussen de bagels met sla, komkommer, tomaat en de rauwe ham. Leg de burgers er op. Doe er vervolgens nog de augurk en gebakken ui bij. Eet smakelijk!

0
(32 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top