Nasi Keboeli met Saté

Nasi Keboeli met Saté

Nasi Keboeli
Ingrediënten: rijst, 2 uien, 3 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 300 gram ontbijtspek, ketoembar, kaneel, kruidnagelpoeder, nootmuskaat, 1 flinke prei, ketjap manis, ketjap apin

Aantal personen: 4

Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking. Laat de rijst afkoelen. Bak 2 gesnipperde uien met 3 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de uien bijna zacht zijn. Voeg 300 gram ontbijtspek, ketoembar, kaneel, kruidnagelpoeder en nootmuskaat toe. Bak even mee. Voeg vervolgens 1 in ringen gesneden prei toe. Bak tot de prei zacht is. Voeg als laatste de koude rijst toe. Bak op hoog vuur tot het gerecht warm is. Breng op smaak met een beetje ketjap manis. Erbij saté met Michel’s pindasaus. Eet smakelijk!

(45 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top