Runderkebab met Yoghurtdip en Courgette-Kaneelcouscous

Runderkebab met Yoghurtdip en Courgette-Kaneelcouscous

Runderkebab met Yoghurtdip en Courgette-Kaneelcouscous
Deze keer heb ik de Allerhande box met runderkebab met couscous meegenomen. Ik twijfelde wel of het een succes zou worden, maar het had een 35% sticker en je moet gewoon alles proberen. Het bleek lekker te zijn, net anders dan wat ik normaal zou maken.

Ingrediënten: 1 Allerhande box voor Runderkebab met Yoghurtdip en Courgette-Kaneelcouscous ( 300 gram rundergehakt, 7,5 gram munt, 1 zakje za’atar kruiden, 1 bakje Griekse yoghurt, 150 gram couscous, 1 courgette, 1 zakje kaneel, zakje rozijnen, 1 citroen), peper, 175 ml water,

Aantal personen: 2

Meng 300 gram gehakt met de helft van de munt (fijngehakt), 1 zakje za’atar en wat peper. Maak er dunne rolletjes van. Zet de runderkebab even weg in de koelkast. Meng ongeveer 80 gram Griekse yoghurt met de rest van de munt (fijngehakt). Zet de yoghurtdop ook in de koelkast. Doe 150 gram couscous in een schaal. Giet er 175 ml kokend water op. Laat de couscous 10 minuten staan, roer af en toe los met een vork. Bak de runderkebab bruin in hete boter of in de grill. Bak 1 in blokjes gesneden courgette met 1 zakje kaneel tot het zacht is. Schep de courgette met rozijnen (hoeveelheid naar eigen inzicht) door de couscous. Serveer de couscous met de runderkebab en yoghurtdip. Eet smakelijk!

0
(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top