Pasta met Gehakt, Doperwten en Ui
Vandaag heb ik thuisgewerkt, fijn. Alleen wilde ik niet de deur uit, door die hitte. Dan maar van alles uit de vriezer. Gelukkig lag er nog van alles om deze pastasaus te maken. Verse pasta uit de pastamachine erbij en klaar.

Ingrediƫnten: verse pasta, 2 uien, tijm, 1 theelepel sambal, 100 gram gehakt, 200 gram doperwten, 1 blik tomaatblokjes, kaas,

Aantal personen: 4

Kook de pasta gaar. Bak 2 gesnipperde uien met wat tijm en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 100 gram doperwten (diepvries) toe. Warm even mee. Voeg 1 blik tomaatblokjes toe. Breng op smaak met een beetje zout en peper. Laat eventjes koken. Serveer met de pasta en doe er op je bord kaas over. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *