Pasta met Rucola en Walnoot

Pasta met Rucola en Walnoot

Pasta met Rucola en Walnoot
Vandaag is het dan echt warm. Eerst in een warme, gelukkig geen drukke, bus naar het station. Daar aangekomen blijkt dat de treinen maar mondjesmaat rijden. Keuze: volle trein naar huis of met de bus (wat langer gaat duren). Ik heb voor de laatste optie gekozen. Michel kwam me ophalen bij de halte en samen zijn we naar huis gelopen. Eigenlijk weinig zin om te koken, want warm en moe. Toch gedaan, want het was heel simpel.

Ingrediënten: pasta, 125 gram rucola, 60 gram walnoten, Parmezaanse kaas,

Aantal personen: 2

Kook de pasta beetgaar in kokend water. Doe in een keukenmachine 125 gram rucola, 60 gram walnoten en 1 eetlepel olie. Meng tot het egaal is. Serveer de rucola en walnoten met de pasta. Doe er op je bord Parmezaanse kaas over. Eet smakelijk!

0
(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top