Pasta met Spinazie en Ricotta

Pasta met Spinazie en Ricotta

Pasta met Spinazie en Ricotta
Vandaag weer met de pastamachine pasta gemaakt. Deze keer een korte variant, een soort maceroni. De pasta hebben we ook met een ei gemaakt. Net even anders dan de bloem en water variant.

Ingrediënten: 160 gram bloem, 2 eieren, water, 1 ui, 400 gram spinazie, 100 gram ricotta, Parmezaanse kaas,

Aantal personen: 2

Doe 160 gram bloem in de pasta machine. Giet er geleidelijk een mengsel van 1 geklutst ei met een beetje water (aangevuld tot 90 ml). Kook de pasta gaar in kokend water. Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 400 gram spinazie in tot het geslonken is. Meng ondertussen 100 gram ricotta met 1 ei. Doe het ricottamengsel door de spinazie. Warm goed door. Serveer de spinazie met de pasta. Doe er op je bord nog wat Parmezaanse kaas bij. Eet smakelijk!

(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Back To Top