Krakeling van het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem

Krakeling van het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem

Krakeling van het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem
Vandaag hebben we weer twee musea bezocht: het Nederlands Bakkerijmuseum en het Anton Pieck museum in Hattem. Wat we niet wisten was dat er vandaag in Hattem ook het evenement “langste dag” was. Volle parkeerplaatsen, shantykoren, kraampjes en een gezellige drukte. Naast de twee musea was ook de stadspoort van Hattem open. Deze hebben we ook even ‘beklommen’ langs smalle trappetjes met als beloning een mooi uitzicht over Hattem en de IJssel.

We zijn eerst naar het bakkerijmuseum gegaan. Dit zit in drie oude monumentale panden in Hattem. Via trapjes en een gangetje onder de straat door hebben we alles gezien. Helemaal leuk. In een ander pand kon je nog naar de museumwinkel. Daar hebben we een verse krakeling gekocht. Deze krakeling hebben we op het bankje voor de winkel lekker opgesmikkeld. Leuk museum en lekkere krakelingen!

Nederlands Bakkerijmuseum
Kerkhofstraat 13
8051 GG Hattem

0
(103 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Krakeling van het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top