Everyday Bread & Coffee in Hattem

Everyday Bread & Coffee in Hattem

Everyday Bread & Coffee in Hattem zalm
Na het rondje musea, stadspoort en dorpje Hattem zijn we laat in de middag nog gaan lunchen. We zijn gaan lunchen bij Everyday Bread & Coffee. Het was daar wat druk geweest, dus was niet alles meer op voorraad. Het was dan ook heel erg mooi weer en met het evenement in Hattem zelf is het inderdaad drukker. Ik koos voor een broodje zalm. Dit is een broodje belegd met warmgerookte zalm, salade, roomkaas en komkommer.

Everyday Bread & Coffee in Hattem vers van het mes
Michel nam vers van het mes. Dit broodje hoort normaal belegd te zijn met beenham, maar dat was helaas op. In plaats daarvan boden ze ‘plaatham’ aan. Eigenlijk wist ik niet wat dit was, maar het bleek gerookte ham te zijn. Dit was eigenlijk een prima vervanger. Het broodje was verder belegd met een salade en erbij een bakje mosterd.

Naast de broodjes hadden we ook een smoothie besteld. Ik koos voor de ‘Hawaiian’, dit was een smoothie met passievrucht, kokos, mango, acerola kersen, appel en ananas. Michel nam de ‘Berry Bomb’, deze smoothie was met açaibessen, blauwe bessen, zwarte bessen, banaan, appel, aardbei, bramen, hennep proteïne en baobap. Beide smoothies waren superlekker.

Everyday Bread & Coffee
Kruisstraat 13
8051 GD Hattem

0
(53 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top