Noodles met Sesamrunderballetjes, Paprika en Paksoi

Noodles met Sesamrunderballetjes, Paprika en Paksoi

Noodles met Sesamrunderballetjes, Paprika en Paksoi
Deze Allerhande box was in de 35% korting, nog leuker om dit gerecht dan te proberen.

Ingrediënten: Allerhande box voor noedels met sesamrunderballetjes (250 gram rundergehakt, 1 zakje sesamzaad, noodles, stukje gember, 2 teentjes knoflook, 1 rode puntpaprika, 2 bosuien, 1 paksoi, sambal) 3 eetlepels ketjap manis,

Aantal personen: 2

Meng 250 gram rundergehakt met 1 eetlepel ketjap manis. Draai er kleine balletjes van. Rol de balletjes door de sesamzaad. Bak de balletjes bruin in hete boter. Kook ondertussen de noodles gaar in kokend water. Schep de balletjes uit de pan en houdt apart. Bak in het achtergebleven vet 1 stukje fijngehakte gember, 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal en 1 gesneden rode puntpaprika ongeveer 2 minuten. Voeg de gesneden paksoi, 2 gesneden bosuien en 2 eetlepels ketjap manis toe. Bak een paar minuten mee. Doe de balletjes terug in de pan en warm even door. Serveer met de noodles. Eet smakelijk!

0
(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top