Restaurant V – Van Der Valk Utrecht

Restaurant V – Van Der Valk Utrecht

Van Der Valk Utrecht
Britt had al weer een tijd geleden kaartjes gescoord voor de show van Jochem Myjer in de Stadsschouwburg Utrecht. Voor de show wilden we nog ergens eten. In de stad kan het nog weleens druk zijn op zondag en zeker op een mooie eerste pinksterdag. Daarom zijn we naar Van Der Valk gegaan, goed bereikbaar en daarna was het ook nog maar een stukje naar Utrecht Centrum. We hebben met zijn zessen gegeten, alleen niet alles staat op de foto, alleen de gerechten die Michel en ik hebben gegeten.

Michel en ik waren eensgezind over het voorgerecht. Beide namen we de Italiaanse tomatensoep. Een goed gebonden soep met mascarpone, gehaktballen en een focaccia crouton.

Van Der Valk Utrecht
Daarna koos ik als hoofdgerecht voor de zalm asian. Ergens had ik gelezen dat zalm gezond is, en thuis eet ik eigenlijk geen zalm. Deze combinatie leek me lekker. De zalm werd geserveerd met wokgroenten, udon noodles, curry-lemmongrass, nori crumble, mangosalsa en gefrituurde mihoen. De zalm was prima, maar ik had er misschien stiekem wat meer van verwacht qua smaak.

Van Der Valk Utrecht
Michel nam als hoofdgerecht de gegrilde kipsaté. Dit is een saté van kippendijen met zoetzure komkommer, gebakken uitjes, seroendeng, kroepoek, pindasaus en kousenbandsalade. De saté was prima, maar de kousenbandsalade vond Michel niet lekker, had een bijzondere smaak, jammer.

Voor een nagerecht was er eigenlijk te weinig tijd. Dat hebben we dan ook niet genomen en zijn we snel richting Utrecht Centrum gegaan om op tijd bij de Adem In, Adem Uit show van Jochem Myjer te zijn. Dat is gelukt!

Restaurant V – Van Der Valk Utrecht
Winthontlaan 4-6
3526 KV Utrecht

0
(76 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top