De Gouden Stek – Anjum

De Gouden Stek – Anjum

De Gouden Stek – Anjum
Laatste avond in ons huisje op Esonstad. Inmiddels is de zon weer gaan schijnen. Fijn, want onderweg van Groningen naar Anjum hebben we echt veel afgebroken takken en dergelijke gezien. Het heeft kennelijk goed gespookt in de nachten van dinsdag op woensdag en van woensdag op donderdag. De eerste nacht heb ik wel wat gemerkt qua flitsen, maar van de tweede stormnacht heb ik niets meegemaakt. In ieder geval zijn we weer de dijk bij Esonstad oplopen en zijn we naar de Gouden Stek gelopen.

Hier hebben we allebei een boeren schnitzel met gebakken spek, ui en champignons gegeten. Prima, maar niet echt bijzonder. Bij de schnitzel kreeg je wel een berg groente, zoals de verschillende kleuren wortel. Verder kregen we er een bakje salade, bakje romige aardappeltjes en een bakje friet erbij. Wel een mooie stek zo met het uitzicht over het Lauwersmeer.

De Gouden Stek
Oostmahorn 29
9133 DT Anjum

0
(60 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top