Borrelbroodje van Broodje van Eigen Deeg Groningen

Borrelbroodje van Broodje van Eigen Deeg Groningen

Borrelbroodje van Broodje van Eigen Deeg Groningen
Vandaag was het wat grijzig en regenachtig weer. Perfect weer om cultureel dagje te doen in Groningen. Ook hier hebben we, net als in Leeuwarden, maar liefst drie musea bezocht: het Groninger museum, het Universiteitsmuseum en het Noordelijk Scheepvaartmuseum. Deze musea liggen allemaal op loopafstand in het centrum van Groningen. Onderweg kom je dan leuke zaakjes tegen zoals Broodje van Eigen Deeg.

In de etalage had ik broodjes zien liggen die me zo lekker leken. Na het bezoek aan het Noordelijk Scheepvaartmuseum (wat er schuin tegenover ligt) hebben we dan het broodje gehaald. Het bleek een borrelbroodje te zijn. Dit borrelbroodje was met chorizo, manchego kaas en rode ui. Een heel lekker broodje, heel luchtig.

De andere broodjes in de vitrine zagen er ook allemaal zo lekker uit (je zal maar in Groningen wonen!)

Broodje van Eigen Deeg
Brugstraat 11
9712 AA Groningen

0
(57 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top