High Tea bij It Taarthûske in Dokkum

High Tea bij It Taarthûske in Dokkum

High Tea bij It Taarthûske in Dokkum
Een high tea tijdens de vakantie is altijd goed! Oké de dag voordat we richting het noorden vertrokken hadden we ook al een high tea gehad, maar elke high tea is weer anders! Maandag hadden we al It Taarthûske gezien in Dokkum en dat leek ons wel wat. Gisteren hebben we gereserveerd en vandaag hebben we er lekker gesmuld. Wat kregen we allemaal?

We hadden gekozen voor de high tea classic. Op de hartige plank: broodje gezond, broodje brie, broodje waddenham en een broodje zalm. Op de zoete plank: cheesecake, lepelgebakje met abrikoos, mini-donut, carrot cake, brownie en bonbons. Genoeg lekkers!

Ook deze high tea was weer erg lekker. We hebben steeds wat afgewisseld tussen hartig en zoet. Leuk high tea adresje!

It Taarthûske
Grote Breedstraat 13
9101 KH Dokkum

0
(141 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top