Thai wok to Go Dokkum

Thai wok to Go Dokkum

Thai wok to Go Dokkum
Deze Thai hadden we ook via Tripadvisor gevonden en nu we er toch waren konden we er net zo goed even langs. We hebben hier twee noodles-maaltijden gehaald. Je kiest hier niet voor authentieke Thaise gerechten, maar stelt eigenlijk je eigen noodles-maaltijd samen. Mijn noodles-maaltijd was udon noodles met kip, champignons, paprika, sperziebonen en lente-ui in Thaise saus.

Thai wok to Go Dokkum
De maaltijd die Michel samen had gesteld was udon noodles met rundvlees, champignons, broccoli, ui en mais in ketjapsaus. Beide maaltijden hebben we weer gedeeld. De smaken waren echt totaal anders van elkaar. Het was in ieder geval lekker!

Thai Wok to Go
Hoogstraat 36
9101 LJ Dokkum

0
(129 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top