De Waegh in Dokkum

De Waegh in Dokkum

De Waegh in Dokkum
Vandaag is het een beetje grijs, een beetje zon en een stuk minder warm dan gisteren. We zijn deze maandag naar Dokkum gegaan. Hier hebben we Museum Dokkum bezocht wat vooral in het teken staat van Bonifatius. Verder was er een expositie met bijbels, heel toevallig verzameld door Edenaren. Na het bezoek aan het museum hebben we geluncht bij de Waegh in Dokkum.

Ik had zin in soep en nam de mosterdsoep van Dockumer mosterd met Friese droge worst en bosui.

De Waegh in Dokkum
Michel koos voor de panini peperoni. Deze panini is belegd met pittige salami, tomatensaus, rode ui en kaas. Lekker geluncht in een oud gebouw. Na de lunch en wat te hebben rondgelopen in Dokkum hebben we met de auto nog de omgeving verkend. Zo kwamen we in het dorp Wierum terecht, hier werden wat buitenopnames voor de tv-serie Hollands Hoop gemaakt.

De Waegh
Grote Breedstraat 1
9101 KH Dokkum

0
(38 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top