Fish & Chips bij ‘t Mootje in Anjum

Fish & Chips bij ‘t Mootje in Anjum

Fish & Chips bij 't Mootje in Anjum heekfilet
Vandaag was het eigenlijk te warm om iets te doen, in Anjum werd het 29 graden. ‘s Ochtends en eind van de middag hebben we wel een rondje park en een rondje dijk gelopen. Zo liepen we ook over een insecten- en dieren-weetjes pad. Grappig. ‘s Avonds hebben we bij ‘t Mootje gegeten. Ze waren tijdens ons verblijf alleen op vrijdag, zaterdag en zondag geopend. We moesten dus vandaag wel hier eten, als we hun fish & chips wilden proeven.

We konden lekker op het terras zitten, we waren de eerste gasten, maar snel er naar zat het helemaal vol (zelfs binnen). Er waren twee soorten fish & chips, één met heekfilet en één met kabeljauw. We wilden wel het verschil proeven. We hebben het dan ook gedeeld.

Fish & Chips bij 't Mootje in Anjum kabeljauw
Bij de fish & chips kregen we groente in zoetzuur, frites in schil en couscoussalade. Die couscoussalade was echt verrassend lekker en paste ook wel bij de fish & chips. Welke fish & chips was het lekkerst? Beide, de heekfilet smaakte meer naar vis dan de kabeljauw. Maar beide was gewoon top. Kortom voor fish & chips moet je bij Esonstad even het dijkje over.

‘t Mootje
Oostmahorn 29A
9133 DT Anjum

0
(88 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top