Rijsttafel bij de Eisseshof in Niehove

Rijsttafel bij de Eisseshof in Niehove

Rijsttafel bij de Eisseshof in Niehove foto ajam
Via Tripadvisor had Michel dit Indonesische restaurant in Niehove gevonden. Dit restaurant is in een heel klein dorpje in Groningen, waar het centrum nog echt authentiek is. Het restaurant is ook dorpshuis. In ieder geval was het een super goede keuze om hier te eten. We hadden niet gereserveerd, maar omdat we vroeg waren konden we toch nog een tafeltje krijgen. Omdat het nog lekker weer was hebben we nog lekker buiten gegeten. We hebben gekozen voor de rijsttafel “culinaire reis”.

We begonnen eerst met emping en een kop soto ajam. Lekker, goed gevuld soepje.

Rijsttafel bij de Eisseshof in Niehove  culinaire reis
Vervolgens kregen we de rijsttafel. Dit waren veel bakjes, ik kreeg het niet in één keer op de foto. Wat kregen we? Op de foto hierboven zie je de rendang, semoer, ajam ritja, ajam opor, sambal goreng telor en witte rijst.

Rijsttafel bij de Eisseshof in Niehove culinaire reis
Op deze foto zie je de blado, saté, udang, sambal boontjes, pittige rijst en bami. Niet op de foto de ketimoen en sajoer lodeh.

We hebben hier echt zo lekker gegeten, fijn dat we zo vroeg waren en nog voor de grote groepen aan tafel mochten. De Eisseshof is echt een verborgen pareltje in de provincie Groningen
De Eisseshof
Kerkstraat 4
9884 PC Niehove

0
(68 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top