Pie’s van Pie’s on Tour

Pie’s van Pie’s on Tour

Pie's van Pie's on Tour chicken roti, veluws wild en steak guiness
Bij de Coop had ik een weekkrantje meegenomen. Altijd leuk, want hier staan ook weer dingen in die in de omgeving te doen zijn. Zo zag ik dat er vandaag een Crea & Smulmarkt was in Bakkeveen. Hier zijn we ’s ochtends al naar toe gegaan. Het was een kleine markt met wel allerlei leuke kraampjes. Bij Pie’s on Tour namen we drie pie’s mee. We hebben toch een oven in het huisje. We kozen voor de chicken roti, eens wat anders, steak Guiness, zo hoort een pie te zijn en Veluws wild, want we komen toch van vlakbij de Veluwe vandaan.

Pie's van Pie's on Tour chicken roti
Alle drie waren ze erg lekker, de chicken roti lekker pittig, de steak Guiness zoals het hoort en Veluws wild als een echt stoofpotje. Heerlijk dus. Uiteraard hebben we de drie taartjes gedeeld, beide wilden we alles proeven.

0
(70 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top