Café Thús in het Fries Museum in Leeuwarden

Café Thús in het Fries Museum in Leeuwarden

Café Thús in het Fries Museum in Leeuwarden Thús Burger
Vandaag is het een beetje een grijzig dagje. Prima weer om musea te bezoeken. We hebben er maar liefst drie bezocht in Leeuwarden: Het Fries Natuurmuseum, Het Keramiekmuseum en het Fries museum. Eén ding wisten we niet. Met Hemelvaart is er ook plantjesmarkt in Leeuwarden, en echt door de hele stad waren er plantenkramen en was er veel volk op de been. In de musea viel de drukte mee. Bij het Fries museum hebben we geluncht. Dit bleek een goede keuze!

Beide kozen we een “Thús Burger”, dit is een hamburger van Fries Lauwersmeerrund op een pompeblêdbroodje,
geserveerd met huisgemaakte aardappelchips in de schil en bacon, venkel en Tynjetaler kaas. De hamburger zelf kwam uit ‘ons’ dorp Anjum, van slager Hoekstra. De Thús burger was erg lekker! Goede plek om voor (of na) je museumbezoek even iets te eten.

Café Thús
Wilhelminaplein 92
8911 BS Leeuwarden

0
(29 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top