Lunchen bij Van Der Valk – Zwolle

Lunchen bij Van Der Valk – Zwolle

Lunchen bij Van Der Valk Zwolle clubsandwich runderentrecote
Vandaag gaan we op weg naar ons vakantieadres in zo’n beetje het noordelijkste puntje van Nederland. We gaan naar Landal Esonstad in Anjum. Onderweg zijn we eerst gestopt om te lunchen bij Van Der Valk in Zwolle. Hier zijn we echt al zo vaak langs gereden, maar we hebben er nog nooit gegeten. Tot nu. Ik koos er voor een clubsandwich. Deze club sandwich is belegd met runderentrecôte, fenegriek kaas, ei en mierikswortel met erbij chips die nog een beetje warm waren. Erg lekker die warme chips.

Lunchen bij Van Der Valk Zwolle twee kroketten op brood
Michel had zin in kroketten en nam de kroketten op brood met Zwolse mosterd. Beide gerechten, werden ondanks de drukte, echt snel geserveerd. Fijn! In ieder geval een prima adres om onderweg even te eten!

Van Der Valk Zwolle
Nieuwleusenerdijk 1 (A50 afslag 21)
8028 PH Zwolle

(43 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top