High Tea bij Chocolata Ede

High Tea bij Chocolata Ede

High Tea bij Chocolata Ede zoete high tea
Heerlijk als je zomaar ergens zonder vooraf te reserveren een high tea kan krijgen. Dat kan doordeweeks bij Chocolata in Ede. Eigenlijk kan je doordeweeks alleen de high tea time nemen, maar het was zo rustig dat we nu ook de gewone afternoon high tea konden kiezen. Helemaal een goed begin van onze vrije weken! Al snel kwam er allerlei lekkers op tafel. Hierboven zie je het zoete gedeelte van de high tea. Dit was een selectie van allerlei lekkers uit de vitrines.

Op het bordje zie je een monchoutaartje, een hazelnootschuimgebakje, cake-gebakje met wit glazuur, macarons, bananeneclairs, bonbons, chocolaatjes en fudge.

High Tea bij Chocolata Ede scones
Dit hoorde eigenlijk op het zoete bordje erbij, maar de room van de scones moest nog gemaakt worden. Verser kan dus niet. Daarom kregen we het op een apart bordje. Op het bordje scones met ahornsiroop en kaneel, een mini cupcake met kers en een glaasje slagroom.

High Tea bij Chocolata Ede hartige high tea
Het hartige gedeelte van de high tea bestond uit sandwiches met kipfilet, sandwiches brie, walnoot en honing, sandwiches kaas en sandwiches ham. Normaal hoort er iets van ei bij, maar we hadden gevraagd of ze dat er niet op wilden doen en dat kon prima. Goed geregeld!

Bij de Afternoon High Tea krijg je onbeperkt thee in grote mokken. Op alleen de fudge en de chocolaatjes na kregen we alles op. De fudge en chocolaatjes mochten we mee naar huis nemen. Voor vanavond bij de koffie en thee.

De mogelijkheden van de high tea zijn goed, wil je glutenvrij of vegetarisch dan kan dat ook. Keuze van de thee is prima, wil je koffie dan mag dat ook. Kortom een heerlijk adres voor een high tea!

Chocolata
Vendelstraat 5
6711 AM Ede

0
(103 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top