Spaghetti met Courgette en Paprika in Tomatensaus

Spaghetti met Courgette en Paprika in Tomatensaus

Spaghetti met Courgette en Paprika in Tomatensaus
Eindelijk is er ook een Lidl in Veenendaal. Voor ons is dat vaak een vakantiewinkel, maar nu is er ook een Lidl in ons eigen dorp. Vandaag even daar naar toe gefietst. Wat een grote winkel, het verbaasde me echt. Hier hebben we alles voor het avondeten gehaald. Genoeg keuze in ieder geval.

Ingredi├źnten: verse spaghetti, 300 gram gehakt, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 1 rode paprika, 1 courgette, 1 blik tomaatblokjes, gedroogde Italiaanse kruiden, zout, basilicum, kaas,

Aantal personen: 2

Kook de verse pasta volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 300 gram gehakt bruin en rul. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal toe. Bak even mee. Voeg 1 gesneden rode paprika en 1 in blokjes gesneden courgette toe. Bak tot de paprika en courgette zacht zijn. Voeg 1 blik tomaatblokjes toe. Breng op smaak met gedroogde Italiaanse kruiden, zout en fijngehakte basilicum. Laat even pruttelen. Serveer met de spaghetti, kaas en basilicum. Eet smakelijk!

1
(229 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top