Taartje Eten bij Barista Café Veenendaal

Taartje Eten bij Barista Café Veenendaal

Taartje Eten bij Barista Café Veenendaal
Vandaag een rondje Veenendaal gewandeld. Bewegen is gezond, een taartje eten is minder gezond, maar is wel lekker. Bij Barista Café hebben we een mini proeverij gekozen van drie mini gebakjes. Zo hoefden we niet te kiezen van de kaart.

Op het bordje kregen we een stukje appeltaart met hazelnoot en amandelspijs, carrot cake met een zoete roomkaastopping en walnoot en een stukje appel-abrikoos brood met kokosflakes, granaatappelpitjes en honing. Michel nam ook nog een Barista special de ‘Ultimate cookie special’. Dit is een latte macchiato met Monin chocolate cookie, een chocolate chip cookie, slagroom, gekarameliseerde nootjes en chocoladetopping. Zelf nam ik een chai latte met kaneel. De chocolate chip cookie van Michel hebben we ook gedeeld. Lekker!

Barista Café
Thoomesplein 5
3905 TN Veenendaal

0
(62 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top