Italiaanse Bol met Champignonragout

Italiaanse Bol met Champignonragout

Italiaanse Bol met Champignonragout
Ingrediënten: 2 Italiaanse bollen, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 250 gram champignons, 2 eetlepels bloem, 500 ml melk, Italiaanse kruiden, kerriepoeder,

Aantal personen: 2

Bak 2 Italiaanse bollen af in de Airfryer. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 2 eetlepels bloem toe. Bak even mee. Voeg geleidelijk ongeveer 500 ml melk toe (kan mee zijn, maar ook minder na gewenst de dikte van de ragout). Breng de ragout op smaak met Italiaanse kruiden en kerriepoeder. Laat nog even zachtjes pruttelen. Hol ondertussen de Italiaanse bollen uit. Schep de champignonragout in de broodjes. Eet smakelijk!

(82 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top