Spaghetti met Courgette, Cherrytomaatjes en Krokante Parmaham

Spaghetti met Courgette, Cherrytomaatjes en Krokante Parmaham

Spaghetti met Courgette, Cherrytomaatjes en Krokante Parmaham
Onverwacht was dit gerecht toch een succes. Dit is namelijk een gerecht met olijven en daar houden we beiden niet zo van. Toch gekocht, want tja de rest kan wel lekker zijn bij elkaar. Toch heb ik de olijftapanade gemaakt, alleen anders dan het recept. Ik gebruikte gewoon het hele zakje rucola in plaats van de helft van het zakje. Verder heb ik nog meer aan het recept gesleuteld. Kortom als je het volgens het recept zou maken zal het iets anders smaken, maar dit was ook wel heel lekker.

Ingredi├źnten: 1 Allerhande Box voor Pasta met Courgette en Krokante Parmaham (spaghetti, 80 gram parmaham, 250 gram cherrytomaten, 1 courgette, 1 blikje groene olijven met citroen, 1 teen knoflook, 1 zak rucola), peper, 1 eetlepel olie,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water. Bak 80 gram parmaham krokant in hete boter. Schep het uit de pan en leg het even apart. Bak in het achtergebleven vet 250 gram gehalveerde cherrytomaatjes en 1 in dunne schijfjes gesneden courgette. Bak tot de courgette zacht is. Breng op smaak met peper. Maak ondertussen een tapenade met een staafmixer van 1 blikje groene olijven met citroen (uitgelekt), 1 teentje knoflook, 1 zak rucola en 1 eetlepel olie. Serveer de spaghetti met de gebakken courgette en cherrytomaatjes. Doe er wat tapanade bij en verkruimel de parmaham er boven. Eet smakelijk!

0
(169 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top