Pannenkoeken bij Bergzicht Woudenberg

Pannenkoeken bij Bergzicht Woudenberg

Pannenkoeken bij Bergzicht Woudenberg spek kaas pannenkoek
Bij Albert Heijn Doorn is er een actie waarbij je kan sparen voor de tweede pannenkoek gratis. Mijn vader had al een kaart vol. Tijd om eens een pannenkoek te gaan eten met je dochter toch? Ik vond dat wel een goed idee als dochter zijnde. Vandaag was het ook nog eens super lekker weer, dus zijn we in de auto gestapt en naar Pannenkoekhuis Bergzicht gereden. Eigenlijk dacht ik dat het wel rustig zou zijn, maar voor een vrijdag eind van de ochtend, begin van de middag was het best druk met wandelaars en fietsers op het terras. Wij hadden lekker een plekje in de zon. Ik koos er voor een pannenkoek met spek en kaas. Dat blijft toch één van mijn favorieten.

Pannenkoeken bij Bergzicht Woudenberg ham kaas pannenkoek
Mijn vader koos voor een pannenkoek met kaas en ham. De pannenkoeken werden snel geserveerd en waren prima, zoals een pannenkoek hoort te zijn. In ieder geval was het lekker en gezellig. Een volgende volle kaart bewaren we, en dan gaan we een andere vrijdag nog eens een keer en kiezen we een andere pannenkoek. Mijn vader had al genoeg andere lekkere pannenkoeken op de kaart zien staan!

Pannenkoekhuis Bergzicht
Doornseweg 23
3931 MH Woudenberg

0
(43 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top