Rookworst Boontjes met Rijst

Rookworst Boontjes met Rijst

Rookworst Boontjes met Rijst
Ingrediënten: 250 gram sperziebonen, rijst, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 theelepel trassi, 1 magere rookworst, 1 blokje santen, 250 ml water,

Aantal personen: 2

Kook 250 gram sperzieboontjes beetgaar. Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal en 1 theelepel trassi tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden magere rookworst toe. Bak even mee. Voeg vervolgens de sperziebonen, 1 blokje santen en 250 ml water toe. Laat de santen al roerende smelten. Kook nog even door. Serveer de rookworst boontjes met de rijst. Eet smakelijk!

(140 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top