Broodje Grillworst van de Zuivelhoeve Veenendaal

Broodje Grillworst van de Zuivelhoeve Veenendaal

Broodje Grillworst van de Zuivelhoeve Veenendaal
Na de lekkere lunches van maandag in de Botanische Tuinen en gisteren bij het Utrechts Centrum voor Kunsten wilde ik vandaag nog een keer zo’n lekker broodje en nu komt het broodje wel op de foto! Ik haalde het broodje bij de Zuivelhoeve in Veenendaal. Sinds kort hebben zij ook een broodjes service en kan je ook zelf broodjes afhalen.

Ik koos voor het broodje “of je worst lust”. Dit is een broodje grillworst met gebakken spekjes, jonge boerderijkaas, Doesburgse mosterd, veldsla en tomaat. Het soort broodje mocht ik ook kiezen, ik koos voor een flaguette. Een heerlijk, goed belegd broodje!

Zuivelhoeve
Hoofdstraat 94
3901 AW Veenendaal

0
(81 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top