Boerenkoolstamppot met Kipsatéschnitzel

Boerenkoolstamppot met Kipsatéschnitzel

Boerenkoolstamppot met Kipsatéschnitzel
Weer een werkdag niet op mijn normale werkplek, maar nu in hartje Utrecht zo’n beetje onder de Dom. Lekker, al moet je dan wel voor- en achteraf nog wat thuiswerken. In ieder geval zo heb ik zelf mijn tijd in kunnen delen. Ik maakte vandaag boerenkoolstamppot met een kipsatéschnitzel. Het was vanochtend toen ik weg ging zo koud, dat ik nog ben teruggelopen om mijn zomerjas om te ruilen voor mijn tussenjas. Bij dit weer hoorde gewoon boerenkoolstamppot. Zo gezegd zo gedaan!

(23 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top