Simpele Macaroni

Simpele Macaroni

Simpele Macaroni
Vandaag heeft Michel gekookt. Hij was eerder thuis dan ik. Dat wisten we al, want ik had iets van mijn werk in de Botanische Tuinen van Utrecht. Ik kon daar de rondleiding misschien wel skippen, maar die rondleiding in de Botanische Tuinen was misschien wel het leukste van de werkdag. De borrel heb ik wel geskipt, na zo’n lange dag was het wel weer lekker om in de bus en trein naar huis te zitten.

En Michel kookte dus, extra fijn. Hij maakte de simpele macaroni klaar. Dat is macaroni met gebakken ui en ham met een beetje ketjap manis. Op het bord doe je er zelf nog tomatenketchup en geraspte kaas bij. In ons geval was het cheddar kaas omdat we daar nog wat van over hadden. Lekkere maaltijd zo!

0
(42 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top