Turks Brood Pizza

Turks Brood Pizza

Turks Brood Pizza
Ingrediënten: 1 ui, 250 gram champignons, 1 Turks brood, 1 blikje tomatenpuree, tomatenketchup, chilisaus, knoflooksaus, poedersuiker, salami, 2 tomaten, kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 250 gram champignons tot de champignons zacht zijn. Snijd het kapje van 1 Turks brood. Maak een saus van 1 blikje tomatenpuree, een scheutje tomatenketchup, een scheutje chilisaus, een scheutje knoflooksaus en poedersuiker. Smeer de saus op het Turkse brood. Beleg vervolgens met plakjes salami en schijfjes tomaat. Verdeel de ui en champignons er over. Leg er als laatste plakjes kaas op. Zet de Turks brood pizza in de oven. Als de kaas is gesmolten is het klaar. Eet smakelijk!

0
(65 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top