Bagels & Beans Veenendaal

Bagels & Beans Veenendaal

Bagels & Beans Veenendaal
Vandaag zijn we zomaar ergens gaan lunchen. Altijd leuk. We wilden ergens lunchen waar we nog niet geweest waren. Dat werd Bagels & Beans in Veenendaal. Natuurlijk zijn we al wel eens vaker bij een Bagel & Beans geweest, maar nog nooit in ons eigen dorp.

Ik koos een special bagel, de chicken chutney. Een bagel belegd met gerookte kip, hummus en rucola. In kleine bakjes kreeg je er nog de mangochutney en pompoenpitten bij. Goed belegde bagel, ik had de alles desem.

Bagels & Beans Veenendaal Bagel BLT
Michel nam een bagel BLT, een bagel belegd met bacon, lettuce en tomato, oftewel een bagel met spek, sla en tomaat. Dit met een mayonaisedressing en pijnboompitjes. Michel koos voor de sesambagel. Ook deze bagel was goed belegd.

Bagels & Beans Veenendaal Alles gemengd Sapje
De sapjes die we erbij hadden heb ik ook op de foto gezet. Al die kleuren. Bij Bagel & Beans kan je allerlei smaken sap bestellen, alleen keuzes. Maar je kan ook gewoon alles gemengd kiezen. Alles gemengd is een sapje met aardbei, banaan en mango met jus d’orange. Als je dat allemaal bij elkaar doet krijg je deze mengeling aan kleuren.

Na de lunch zijn we weer naar huis gelopen, even weer wat stappen maken, maar wel met een tussenstop bij Museum Veenendaal. Heel leuk om de historie van Veenendaal te zien, heel leuk die laatjes en de carrousel met Veenendaalse dorpsgezichten.

Bagels & Beans
Brouwersgracht 81-83
3901 TK Veenendaal

0
(106 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top