Kip Biryani van Wat de pot Schaft Doorn

Kip Biryani van Wat de pot Schaft Doorn

Kip Biryani van Wat de pot Schaft Doorn
Vandaag heb ik een weekmenu afgehaald bij Eetwinkel Wat de pot Schaft. Een tijdje geleden hadden we hier geluncht en hoorden we over de populariteit van de weekmenu’s. Je moet er vroeg bij zijn, want het is zo uitverkocht. Vandaag was ik vroeg en ook het weekmenu leek mij wel iets voor ons. Het weekmenu was deze week kip biryani.

De kip biryani is een kruidige rijst met kip, bloemkool, sperzieboontjes, doperwten en paprika. De maaltijd was prima qua grootte voor ons. Het smaakte prima. Heerlijk om eens niet zelf te hoeven koken!

Eetwinkel Wat de pot schaft
Kampweg 10
3941 HH Doorn

0
(122 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top