Noodles met Kip, Sperziebonen en Champignons

Noodles met Kip, Sperziebonen en Champignons

Noodles met Kip, Sperziebonen en Champignons
Met de sperziebonen wilde ik eigenlijk iets anders maken, maar daar had ik vandaag geen zin in. Het werd dus een zoektocht in de keukenlades om te zien wat ik nog allemaal had. Zo had ik nog wat ontbijtspek over, drie verpakkingen noodles met elk één noodles-streng, half potje champignons en half flesje teriyaki-honing woksaus. Met de kip, sperziebonen en ui werd het eigenlijk een super lekkere maaltijd.

Ingrediënten: 300 gram sperziebonen, noodles, 1 kipfilet, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1/2 potje champignons, 1/2 flesje teriyaki-honing woksaus, gefruite uitjes,

Aantal personen: 3

Haal 300 gram sperzieboontjes af en breek de boontjes doormidden. Kook de sperzieboontjes beetgaar. Giet af en houdt even apart. Kook de noodles volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet met 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot de kipfilet gaar is. Voeg 1 gesnipperde ui en de sperzieboontjes toe. Roerbak een paar minuten mee. Voeg vervolgens 1/2 potje champignons (uitgelekt) en 1/2 flesje teriyaki-honing woksaus toe. Warm het geheel een minuut of vijf goed door. Roer de noodles door het geheel. Doe er op je bord gefruite uitjes bij. Eet smakelijk!

0
(96 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top