Hartige Broodpudding met Spekjes, Tomaat en Champignons

Hartige Broodpudding met Spekjes, Tomaat en Champignons

Hartige Broodpudding met Spekjes, Tomaat en Champignons
Bij Lekker & Simpel zag ik dit recept: hartige broodpudding met spek en kaas. Spek is bij mij al een toverwoord, dus dit leek me wel lekker om eens te maken. Toevallig had ik ook nog cherrytomaatjes en een overschot aan eieren. Vandaag dus een hartige broodpudding.

Ingrediënten: 2 eieren, 150 ml melk, 2 foccacia’s (kruidenboter, mozzarella van Jumbo), 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 100 gram cherrytomaatjes, 1/2 potje champignons (uitgelekt), geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Klop 2 eieren met 150 ml melk. Meng door het eimengsel 2 in blokjes gesneden focaccia’s, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 100 gram gehalveerde cherrytomaatjes en 1/2 potje champignons (uitgelekt). Doe alles in een ovenschaal. Strooi geraspte kaas over de schotel. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(54 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top