Wokrestaurant Tzong Don Oosterwolde

Wokrestaurant Tzong Don Oosterwolde

Wokrestaurant Tzong Don Oosterwolde wok ossenhaas ketjapsaus
Vandaag zijn we naar Jan en Mieneke gegaan. Helemaal gezellig natuurlijk. We zijn met hen en Peter en Riet gaan eten bij Tzong Don in Oosterwolde. We hadden er eigenlijk niet bij stilgestaan dat het 4 mei was. Toch was het best druk in het restaurant op een gegeven moment. Iets voor acht uur waren we al klaar, we hebben dan ook de dodenherdenking dan herdacht op de parkeerplaats. Een mooi moment, waarop ook de zon even scheen na een flinke (natte) sneeuwbui. Maar wat stond er op tafel?

Keuzes, keuzes, maar kennelijk ben ik best consequent qua keuzes bij dit wokrestaurant. Bij mijn vorige post van dit wokrestaurant begon ik ook met de wok, was gang drie sushi en was het toetje met een brownie, slagroom en chocoladesaus. De bordjes net iets in een andere samenstelling, maar veel scheelt het niet.

Mijn eerste bordje was van de wok. Ik koos voor ossenhaas met peultjes, wortel, oesterzwammen en paprika in ketjapsaus. Uiteraard met nasi.

Wokrestaurant Tzong Don Oosterwolde mihoen buffet
Vervolgens het buffet. Op mijn bord mihoen, iets van ossenhaas, iets van kip en iets met visfilet in een deegje.

Wokrestaurant Tzong Don Oosterwolde sushi
Vervolgens sushi met plakjes rosbief en cassave kroepoek. De sushi vond ik deze keer wat minder, maar goed dat kan gebeuren. In ieder geval weer eens met stokjes gegeten, want dat hoort met sushi. Zelfs de plakjes rosbief kon ik met de stokjes pakken. Ik word er dus beter in!

Wokrestaurant Tzong Don Oosterwolde nasi sate loempia ossenhaas
Nog echt een klein beetje buffet omdat het lekker is. Hier koos ik nog voor nasi met satΓ©, een mini-loempiaatje en het iets van ossenhaas.

Wokrestaurant Tzong Don Oosterwolde ijs met brownie slagroom chocoladesaus
Een toetje kan altijd wel. Ik koos voor een schaaltje met pistache-ijs en vanille-ijs. Uiteraard met slagroom en chocoladesaus. Om het af te maken deed Michel er nog een klein stukje brownie bij.

Het was lekker en gezellig!

Wokrestaurant Tzong Don
Venekoterweg 38a
8431 HH Oosterwolde

0
(114 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 thoughts on “Wokrestaurant Tzong Don Oosterwolde

  1. het ziet er heerlijk uit πŸ™‚
    fijn dat het ook gezellig was.
    zou u mijn email kunnen beantwoorden
    van 19 maart?
    ik zou graag iets van u willen weten alsjeblieft.

    groet aziz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top