Italiaanse Gekruide Burger

Italiaanse Gekruide Burger

Italiaanse Burger
Eigenlijk had op deze Italiaans gekruide burger nog een spiegelei gehoord. Met een spiegelei maak je mij en Michel allebei niet blij, dus dan maar zonder ei. De eieren uit de Allerhande box gebruik ik dan wel voor een cake of quiche.

Ingrediënten: 1 Allerhande box voor Italiaanse gekruide burgers (300 gram gehakt, 1 sjalotje, 1 zakje gedroogde Italiaanse kruiden, 50 gram panko, hamburgerbroodjes, veldsla, tomaat, augurk, aardappelpartjes)

Aantal personen: 2

Meng 300 gram gehakt met 1 fijngesnipperd sjalotje, 1 zakje gedroogde Italiaanse kruiden en 50 gram panko. Maak er twee burgers van. Bak de burgers in hete boter in 20 minuten op middelhoog vuur gaar. Keer regelmatig om. Besmeer de hamburgerbroodjes met mayonaise. Verdeel er veldsla over. Leg de burger er op en daarna schijfjes tomaat en blokjes augurk. Leg het kapje op de burger.

Erbij aardappelpartjes uit de Airfryer. Van de overgebleven veldsla en tomaat kan je nog een salade maken. Eet smakelijk!

(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top