Quiche met Courgette en Rauwe Ham

Quiche met Courgette en Rauwe Ham

Quiche met Courgette en Rauwe Ham
Ingrediënten: 1 rol bladerdeeg, 3 eieren, peper, 1 bakje Boursin zacht & romig, 1 courgette, 75 gram rauwe ham, 8 cherrytomaatjes,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg het bladerdeeg in een bakvorm (ik gebruikte een brownievorm) met het bakpapier er onder, zo krijg je de taart er later makkelijker uit. Klop 3 eieren luchtig. Doe er wat peper bij en 1 bakje Boursin. Klop tot het egaal is. Snijd 1 courgette in blokjes. Snijd 75 gram rauwe ham in reepjes. Schep de courgette en rauwe ham door het eimengsel. Giet het eimengsel in de bakvorm. Halveer 8 cherrytomaatjes. Verdeel de cherrytomaatjes over de quiche. Zet de quiche ongeveer 40 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(76 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top