Hamburgers

Hamburgers

Hamburgers
Het liep vandaag allemaal anders dan gepland. Ik had al een aubergine-ovenschotel in de oven staan toen Michel nog een Too Good to Go tasje kon scoren bij één van onze plaatselijke Jumbo’s. In dit tasje krijg je voor weinig dingen die anders weggegooid zouden worden. Het zijn producten die precies de tenminste houdbaar tot hebben bereikt. Goed initiatief en heel toevallig begon onze Jumbo er sinds gisteren mee en ontdekten we het vandaag.

In ons tasje zat een pak magere melk, een Mona toetje, 2 pakjes vleeswaren, een kip korma maaltijd, een flesje verse limonade en 4 bbq hawaii hamburgers. De maaltijd en het vleeswaren gingen in de diepvries. De hamburgers hebben we gelijk maar gegeten met een groot glas melk erbij.

0
(61 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top