Driegangen bij De Zwarte Madonna in Vaals

Driegangen bij De Zwarte Madonna in Vaals

Driegangen bij De Zwarte Madonna in Vaals tomatencrèmesoep
Wanneer je dan toch in Limburg bent hoor je Limburgs zuurvlees te eten. We dachten dat eerst te doen bij het Berghotel waar we de hele middag op het terras hadden gezeten. Alleen was er op eerste paasdag een buffet en qua hoofdgerechten was er geen Limburg zuurvlees bij. Dan toch maar ergens anders heen. We zijn uiteindelijk gaan eten bij De Zwarte Madonna, hier hebben we een aantal jaren geleden ook al eens gegeten en dat was toen prima.

Omdat het nog steeds mooi weer was konden we een plekje op het terras nemen. De kaart was in de jaren nog niet veranderd en we konden dus gewoon Limburgs zuurvlees nemen. We kozen voor het driegangenmenu, waar ook niets aan was veranderd behalve de prijs dan (ietsje hoger). Vooraf kregen we een tomatencrèmesoep. Nu wat opgeleukt met croutons en look.

Driegangen bij De Zwarte Madonna in Vaals Limburgs zuurvlees
Beide kozen we als hoofdgerecht Limburgs zuurvlees. Andere keuzes waren saté, schnitzel of scholfilet. Bij het Limburgs zuurvlees een salade en een schaal frites.

Driegangen bij De Zwarte Madonna in Vaals ijstaart
Het dessert was ijs. Niet iets speciaals, want het was gewoon een stukje ijstaart met slagroom. Speciaal voor de paasdagen was het wel opgeleukt met paaschocolade. Ik kreeg een paasei erbij en Michel een kipje. Schattig.

Driegangen bij De Zwarte Madonna in Vaals ijstaart
Het werd allemaal vlot geserveerd. Het eten was prima, niet hoogstaand meer goed voor de prijs van het menu.

Het eetcafé is in al die jaren niet veranderd, niet qua menu, maar ook niet qua inrichting. Misschien hier en daar een nieuw religieus schilderijtje of een ander religieus relikwie erbij.

De Zwarte Madonna
Eschberg 5 -7
6291 NK Vaals

0
(69 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top