Broodje Worst bij Berghotel Vue in Berg en Terblijt

Broodje Worst bij Berghotel Vue in Berg en Terblijt

Broodje Worst bij Berghotel Vue in Berg en Terblijt
In 2016 zijn we voor het laatst naar de Amstel Gold Race gegaan. Eigenlijk best lang geleden! Vandaag zijn we weer gegaan. Niet naar de plekjes waar we vaker heen gaan, Mechelen en Gulpen, maar naar Berg en Terblijt. Hier kon je maar liefst zes keer de wielrenners langs zien komen, drie keer de dames en drie keer de heren.

Voor de eerste doorkomst van de heren daar waren we te laat, maar die kwamen we onderweg tegen. De rest van alle doorkomsten hebben we gezien vanaf het terras van Berghotel Vue in Berg en Terblijt. Daar hebben we dan de hele middag doorgebracht. Je kon er lunchen, maar ze hadden ook een barbecue. We kozen voor het laatste en hebben er een broodje worst gegeten. Prima plek, lekker broodje.

Berghotel Vue
Wolfsdriesweg 7
6325 PM Berg en Terblijt

0
(63 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top