Paas Pirouttes van Tamminga en Verweij Utrecht

Paas Pirouttes van Tamminga en Verweij Utrecht

Paas Pirouttes van  Tamminga en Verweij Utrecht
Op mijn werk wordt er best veel taart gegeten. Zo hadden we vandaag maar liefst twee keer taart. Petit fours van een leverancier en deze van mijn collega, die onlangs jarig was. Zeg nu zelf dit is toch een plaatje, zo met die twee kleine hondjes op het kleine gebakje.

De gebakjes zijn van Tamminga en Verweij, de banketbakker in Hoog Catherijne. Dit taartje hoort bij de Paas Pirouttes. Kleine taartjes met een mooie toef met allerlei paasfiguurtjes er op (en deze twee poedels). Echt lekkere taartjes, even een genietmomentje. Dank je wel!

Tamminga en Verweij
Godebaldkwartier 90
3511 DZ Utrecht

(56 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top